Illamasqua Liable ruž za usne

Dec
2013
07

posted by on Illamasqua, Reviews

4 comments

Da budem iskrena, Liable me nije pretjerano privukao na prvu, na drugu, a bome ni na trecu. Nije me privukao uopce. Gledala sam na njega kao na joooos jedan crveni ruz koji mi po nicemu nije bio poseban. I zaista, Liable nije poseban, ali je izuzetno dobar ruz koji sam vrlo brzo zavoljela.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liable je srednja crvena sa jacim narancastim tonom. Sama tekstura je odlicna. Ne premekana, prekremasta, a opet ne ni pretvrda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dovoljno je pigmentiran i lijepo se razmazuje, a na usnama ostavlja mat finish i ne isusuje ih (barem ne moje). Rekla bi da je on tipican dobar Illamasqua ruz (oni koji ih koriste ce znati sto to znaci).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trajnost je takoder izvrsna. Ovaj ruz ce prezivjeti pricanje, hranu i pice i to nekoliko sati. Skida se jednoliko, ne ostavlja crte i nakupine. Sve u svemu, vrlo lijepo izgleda i postojan je :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja bi rekla kako je ovo idealan dnevni crveni ruz. Lijepo istice usne, nije prenapadan i nije zahtjevan za nosenje. Ne morate brinuti oko popravljanja, curenja u borice oko usana i slicne probleme kakve znamo imati sa ruzevima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bi li ga kupila da ga nisam dobila? Hm, uz kolicinu ruzeva koju imam vjerovatno ne, ali svejedno mi je posto jako drag i mislim da cemo se puno druziti :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illamasqua ruzevi sadrze 4 grama proizvoda i cijena im je 160,00kn.

Koji je vas omiljeni crveni ruz?

  Related posts:

  Essence pigments
  Instalife 3. @anatomiqe
  Makeup Revolution All About Cream paleta rumenila

  4 comments

  1. valerija
  2. Noklica
  3. dMode
  4. Jasmina

  Trackback e pingback

  No trackback or pingback available for this article

  Leave a Reply