Dior Diorshow Waterproof maskara – recenzija

Dec
2013
12

posted by on Reviews

18 comments

Eh, eto opet recenzije jednog proizvoda koji je bio…pa prilicno razocaranje. Ja sam jedna od osoba koja uvijek tezi pronalasku proizvoda koji je dobar omjer cijene i kvalitete. Zaista mi nije tesko izdvojiti vise novca kada nadem proizvod koji mi je dobar, a isto tako mi je zao kada potrosim vecu svotu na nesto sto je prosjecno…ili ispodprosjecno u ovom slucaju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dior Diorshow vodootpornu maskaru sam nedavno kupila u Kozmu koji povremeno ima akcije sa povoljnijim cijenama high end kozmetike i tada me kostala 150kn sto je za Dior maskaru prilicno povoljno jer inace kosta oko 230 kn ako me sjecanje dobro sluzi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Citala sam i dosta pohvala na racun ove maskare pa je to presudilo u odabiru, a i bila je jedina vodootporna u toj “Kozmo high end” ponudi sto mi je na kraju krajeva i trebalo. No nakon nanosenja sam shvatila da ne vrijedi ni tih 150kn jer sam s njom imala identicne rezultate kao i sa druge dvije vodootporne maskare koje sam prethodno isprobala – Essence i MF 2000 Calorie. Nista posebno na nijednom polju. Jedino sto je ova maskara napravila je vrlo blago uvijanje i zacrnjivanje trepavica. Volumen 0 bodova, produzivanje isto tako. Sve u svemu, jednaku sam stvar dobila i sa 10 puta jeftinijom Essence maskarom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dobre strane ove maskare bi bilo samo trajanje i cinjenica da se ne trusi te veca kolicina proizvoda (11,5ml).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sve u svemu, koristit cu se i potrositi, ali je definitivno vise necu kupovati jer smatram da nikako ne vrijedi tih novaca.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koji kozmeticki proizvod vam je bio razocaranje? Koju maskaru trenutno koristite?

  Related posts:

  Straight To You.
  London calling.
  MAC Painterly Paint Pot - recenzija

  18 comments

  1. MAJA
  2. ana
  3. reflection
  4. IvanaM
  5. Anamarija
  6. goga
  7. Lela
  8. Nikolina
  9. valerija
  10. Marita
  11. Andrea

  Trackback e pingback

  No trackback or pingback available for this article

  Leave a Reply