Grey.

Jan
2014
06

posted by on Hair

10 comments

Uh, napokon sam se udostojila natipkati nesto. Ovi blagdani su me bas nekako dotukli, uz hrpu posla, obaveza i kaosa u glavi mi blog jednostavno nije dosao na red i nisam se mogla natjerati da pisem iako imam hrpu polupropremljenih recenzija :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ono sto je novo i donekle bitno (meni :D) je to da imam novu boju kose, yaaay :D Nakon temeljitog razmisljanja, duboke introspekcije i otkrivanja tajna svemira, odlucila sam da bi mi siva bila najbolji izbor. Uz to, siva je nesto sto zelim duuugo vremena, no metode pokusaja i pogresaka do sada nikako nisu isle u moju korist pa bi zavrsila svakakva (a slike tih (ne)prilika moja S. jako voli pokazivati svima :D). Evo, miks nekoliko slikica koje sam fotkala zadnjih dana :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovaj put necu ici u detalje toga kako sam dosla do ove boje jer to jos uvijek nije zavrsena borba i trudim se naci lakse i efikasnije rjesenje, tako da ce objasnjenje kako dobiti sivu kosu cekati bolje dane pa radoznale molim za strpljenje :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inace, kod kose mi je novost to sto pustam siske (sto ste mogli primjetiti), a ostatak cu malo skratiti vjerojatno prije odlaska u London da bas nejdem tamo kao metla :D

cd32219e73d811e3aa7112affcff9389_8

Ne znam kako vama, ali meni promjena frizure/boje uvijek dobro dode i osjecam se preporodeno kada nesto promjenim na sebi. Mislim da bi se ucrvala da moram istu frizuru i boju imati duze od pola godine. :D

Kako vam se svida siva? Koje boje je vasa kosa trenutno? :)

  Related posts:

  Purple toned.
  Readers Corner #1 - Ordering cosmetics online
  A thing that will not rest.
  m4s0n501

  10 comments

  1. reflection
  2. Val-Mal
  3. Chuch
  4. Ivana
  5. goga
  6. Marina
  7. Roxy

  Trackback e pingback

  No trackback or pingback available for this article

  Leave a Reply